KRUG SUDBINA: Japanski horoskop - kigaku

KRUG SUDBINA: Japanski horoskop – kigaku

Japanski horoskop kigaku nastao je miješanjem japanske i kineske kulture. Koristi devet zvijezda od kojih se svaka sastoji od kombinacije broja, boje i elementa.

>>HIROMANTIJA: Gatanje ili čitanje iz dlana

Broj u vrhu kolone na tablici (dolje) u kojoj je vaša godina rođenja je vaš karakterističan broj. Osobe čiji su karakteristični brojevi na KRUGU BROJEVA I ELEMENATA (desno) u susjednim poljima, povezani širokim žutim strelicama, jako se dobro slažu.

IDEALNO slaganje je ako od broja muškarca velika strelica ide prema broju žene. DOBRO se slažu i osobe čiji su brojevi u jednom te istom polju. NE SLAŽU se osobe čiji su brojevi u poljima povezanim tankim crvenim strelicama. Ove strelice označavaju loš utjecaj jedne osobe na drugu.

>>Indijski horoskop – đotiš
>>Indijanski horoskop
>>Kineski horoskop

POZORNOST: Japanska godina je od 3. veljače jedne do 2. veljače sljedeće godine.

JAPANSKI HOROSKOP KIGAKU (Brojevi od 1 do 9 – horoskopski znakovi)

Kao što ne nosite odijelo čija vam veličina ne odgovara, tako se trebate kloniti izbora partnera koji loše utječe na vašu sudbinu. Kada kupujemo odjeću uvijek tražimo veličinu koja nam odgovara. Žena sa predugačkim ogrtačem ili haljinom koju ne može zakopčati nikad neće izići na ulicu. Ali kada je u pitanju izbor partnera, ljudi i danas u doba velikog razvoja svih znanosti, to prepuštaju slučaju, iako je partner s kojim ćete imati djecu, provesti možda i cijeli život, mnogo važniji od bilo kakve odjeće.

Loš izbor odjeće donosi trenutačno nezadovoljstvo i vrlo je lako kupiti drugi komad. Ali kad jednom izaberete partnera, zakomplicirate međusobne odnose, rode se djeca, često nema povratka ni izlaza. Da biste izbjegli takve loše poteze pomoći će vam japanska astrologija – KIGAKU. Ako se sudbine partnera slažu, njihova ljubav, druženje, zajednički rad, uvijek će biti u mirnim vodama, a život će im se kretati putem napretka.

LOGIKA ZNANOSTI O SLAGANJU SUDBINA

Kad se vodom zalijeva stablo, ono raste. Voda čini dobro stablu. Kad se drvetom loži vatra, ona se razgorijeva. Drvo čini dobro vatri. Kad nešto izgori, vraća se u zemlju i obogaćuje je. Vatra čini dobro zemlji. Zemlja u sebi čuva različite metale. Zemlja čini dobro metalima. Metal vodu ne prlja, nego je pročišćava. Metal čini dobro vodi.

Isto tako voda gasi vatru, a od vatre voda isparava i nestaje. Od metala se pravi alat koji siječe drvo. Od metala drvo ne može očekivati nikakvo dobro. Drvo svojim korijenjem razdire zemlju. Od drveta zemlja ne može očekivati dobro. Vatra topi metal i mijenja mu oblik i sastav, od vatre metal ne može očekivati ništa dobro. To je objašnjenje kruga brojeva i elemenata (gore).

Krug sudbina - tablica

Krug sudbina – tablica          (KLIKNI!)

UPUTA ZA KORIŠTENJE TABLICE

Tablica obuhvaća razdoblje od 98 godina, od 1904. do 2002. godine i na njoj možete odrediti u kojem znaku ste rođeni, koja boja, koji element i koji horoskopski znak pripadaju vama ili nekoj osobi. Tablica je i vječni kalendar jer se može nadopisivati.

Obratite pozornost na činjenicu da se japanske godine ne računaju od 1. siječnja do 31. prosinca, nego od 3. veljače jedne do 2. veljače sljedeće godine. Tako će osoba rođena 15. siječnja 1955. svoje znakove potražiti u stupcu za 1954. godinu.

Nađite u tablici svoju godinu rođenja, pa slijedeći isti stupac pogledajte koji se broj nalazi na vrhu tog stupca. Zapamtite ili zapišite. To isto ponovite i za vašeg partnera.

Sada se poslužite KRUGOM SUDBINA koji se nalazi na desnoj strani ekrana. Široke žute strelice koje povezuju susjedne kućice (tamno zeleni krugovi) označavaju idealne i dobre veze. Crvene tanke strelice, koje presjecaju krug, pokazuju loše veze. Dobre veze su i ako se krugovi podudaraju.

Svaka osoba ima posebnu energiju koja je određena položajem zvijezda u trenutku rođenja. Svaka energija iz područja pojedinih zvijezda ima svoju prirodu. Kada se energije osoba rođenih pod različitim zvijezdama slažu, onda te dvije osobe mogu imati jako lijepu zajedničku sudbinu.

One, iako možda različitih karaktera, navika i osobina, jedna drugoj, nesvjesno, samim svojim prisustvom pomažu. Kada je jedna od njih sretna, ona tu sreću prenosi na partnera i čini njega sretnim. To su, prema Kigakuu, idealne kombinacije i kada se dvije takve osobe nađu u životu, niti se one žale na sudbinu, niti sudbina na njih.

Kada se energije dvije osobe, tj. sudbine ne slažu, to donosi nesreću i jednom i drugom. Njih dvoje, bez svoje zle namjere ometaju razvoj i postizanje bolje budućnosti jedno drugom. To su loše kombinacije u Kigakuu.

Nikakvi napori ne mogu promijeniti vrstu i jačinu energije koju smo dobili rođenjem. Dobrim kombinacijama sa osobama koje se slažu s našim energijama, ta se energija može pojačati, a u kombinacijama s osobama s kojima se naša energija ne slaže, ta se energija može smanjiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *