SMS čestitke za Novu godinu

SMS čestitke za Novu godinu

U pripremama za Novu godinu, kada vladaju zabava, smijeh i radost, valja razmisliti i o novogodišnjim SMS čestitkama koje ćete uputiti dragim ljudima.

>>NOVOGODIŠNJE E ČESTITKE
>>STIHOVI ZA NOVU GODINU

Ako neke od njih niste dugo vidjeli, a s nekima od njih se niste dugo čuli, zasigurno ćete ih razveseliti te na ovaj način obnoviti prekinute kontakte. U svakom slučaju, uvjereni smo da će ih vaše novogodišnje SMS poruke svakako razveseliti.

>>SMS čestitke za Novu godinu
>>Najljepše novogodišnje SMS čestitke

Ovo su neke od ideja za novogodišnje SMS čestitke:

 • Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti želje netko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!
 • Danas naiđoše dvije dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Sretna Nova godina!
 • Pogledaj na kalendar, prolaze dani, a meni se čini da je isto k’o lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova.
 • U ovim sitnim satima, kad 2014. stoji pred vratima, i sve zadnje minute broje, sa vama su misli moje. Puno sreće, ljubavi i mira od sveg srca! Sretna Nova svima!
 • Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine Nove. Sve što je loše i nemir stvara, neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!
 • Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova, nek ti je sretna godina Nova.
 • Mnogo sreće i lijepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu što vrijeme stvara nek odnese godina stara.
 • Prijatelji su kao zvijezde. Ne vidiš ih uvijek, ali znaš da su uvijek tu negdje… Sretna Nova Godina!
 • Neka sva sreća svijeta pripadne tebi, neka ti ljubav bude uzvraćena u istoj mjeri, neka sve što je lijepo bude tvoje, to iskreno želi srce moje. Sretna Nova godina!
 • Dok čestitku čitaš ovu i godinu čekaš Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Neka ti je život pun sreće i snova, neka ti je sretna godina Nova!
 • Kad ponoć odsvira, ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka, jedna velika želja plovi, neka vam se ispune svi snovi.
 • Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti, prljavo očistiti i sve ružno u životu ukloniti.

Sretna Nova godina!

Comments
 1. dida says:

  Nova Godina se bliži sve je bliže i bliže dani prolaze urzo ce 31 ja smijem i poruku pisem:srtena nova godnina prijatelju moj

 2. Semy says:

  Super su stihovi

 3. LaŁ@ says:

  Čestitke su
  OK!

 4. sandra says:

  Stihovii su supeer….svakaa caast!!! 😉

 5. Senija.T. says:

  Poruke su extra….. Sretna Nova, svima!

 6. Alma says:

  Poruke s super…….Sretna nova godina!!!

 7. sophy_srbija[[SNICKERS]] says:

  Želim ti mir u duši, sjaj u očima, osmijeh na tvom licu, ljubav u srcu, sreću pored sebe. Da ti svaka želja postane stvarnost, a svaki pokušaj uspijeh! :)
  to my special friend ;)))) :*****

 8. sanijela says:

  veju,veju pahulje mraz po staklu sara stize nova godina ,a nema se para.

 9. aca257 says:

  mnogo je lepo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *