Auto karta Hrvatske

Auto karta Hrvatske

Republika Hrvatska graniči na sjeveru sa Slovenijom i Mađarskom, na istoku sa Srbijom, na jugu i istoku s Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom. S Italijom ima morsku granicu. Hrvatska ima vrlo razvijenu mrežu autocesta. Značajni infrastrukturni projekti na gradnji autocesta započeli su 2000. godine kada započinje intenzivna gradnja i povezivanje Hrvatske. U Hrvatskoj ukupno ima preko 1.400 kilometara autocesta koje povezuju Zagreb s drugim većim gradovima.

Auto karta Hrvatske koju vidite izrađena je pomoću Google Maps servisa. Koristite navigacijski izbornik u samoj karti za njezino korištenje. Koristite strelice u gornjem lijevo kutu auto karte za pomicanje lijevo, desno, gore i dolje po mapi. Ikona plus i minus služi da zoomiranje karte. Ukoliko želite da auto karta Hrvatske bude veća, kliknite na logotip Googlea u donjem lijevom kutu karte koji će vas odvesti na Google Maps servis gdje možete u cijelom browseru surfati kartom i koristiti se Google Maps opcijama.

>>AUTO KARTA HRVATSKE

Iako je Google Maps najpoznatiji servis i alat sa preciznim auto kartama, njegova auto karta Hrvatske nije jedina – postoje i druge koje vam mogu biti od koristi.

Auto karta – Hrvatska:
>>Detaljna interaktivna auto karta Hrvatske

>>Interaktivna auto karta Hrvatske
>>Karte.hr – interaktivna karta Hrvatske sa označenim poslovnim subjektima u Hrvatskoj, pregledom restorana, banaka, trgovina, hotela
>>T-com karta – digitalna karta Hrvatske od strane T-coma.

>>UDALJENOST GRADOVA U KILOMETRIMA

Zanimljivosti:
U Hrvatskoj je u 2008. godini registrirano 88.217 novih automobila što je najveći broj u povijesti i predstavlja povećanje od 6,7% u odnosu na godinu prije. Najprodavanija marka je Opel, slijede Renault, Volkswagen, Peugeot i Škoda. U prva dva mjeseca 2009. godine u odnosu na isto razdoblje godinu ranije u Hrvatskoj je registrirano 40,9% manje novih automobila kao posljedica svjetske gospodarske krize. U Hrvatskoj na 1.000 stanovnika dolazi 300 automobila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *