Stihovi za Novu godinu

Stihovi za Novu godinu

Nova godina je dan slavlja, zabave i veselja! To je prvi dan na kalendaru (prvi siječnja) i prvi dan u godini. Na taj dan zaboravljate sve probleme, nelijepe događaje, nervoze, stresove i sve što bi vam moglo pokvariti raspoloženje.

To je idealan dan da svima do kojih vam je stalo uputite lijepe riječi i dodatno učvrstite odnose za sretne, buduće dane. To je i dan kad zaboravljate sve nesuglasice zbog kojih vam je bilo krivo, te dan kad vam stihovi mogu pomoći da probleme sa samo nekoliko lijepih riječi stavite na stranu, te da s onima s kojima ste ušli u nesporazum obnovite buduće kvalitetne odnose.

>>ČESTITKE ZA NOVU GODINU: Novogodišnje elektronske čestitke
>>SMS ČESTITKE ZA NOVU GODINU: Najljepše novogodišnje čestitke

Ovo su stihovi koji bi vam mogli pomoći pri sastavljanju novogodišnje poruke i dobar način na koji nekome čestitati Novu godinu:

 • Kad prođe sat iza pola noći, ja ti ruku pružiti neću moći, zato ti šaljem poruku ovu, i od srca ti želim sretnu Novu!
 • Sve što je lijepo i što se srećom zove neka te prati od godine ove, a sve što je ružno i nemir stvara neka ti odnese godina stara. Sretna Nova godina!
 • Na ovaj zaslon bijele boje ne mogu stati sve želje moje, ali mogu stati 24 slova: Neka ti je sretna godina Nova! Neka te moj poljubac dotakne putem ovih malih slova. Neka te ispuni radost nova… Neka ti sva sreća svijeta sja… Sretnu godinu Novu od sveg srca želim ti ja!
 • Neka vam novogodišnje jutro donese blagoslove mira, ljubavi i sreće, i toplinom neka vam ispuni vaša srca. Sretna Nova godina!
 • Kada 31. sat otkuca ponoć, neka vam u pomoć dođe moć: da zaželite sve što volite i da se za najdraže pomolite; da godinu staru ispratite, da u Novoj samo slavite. Sretna godina Nova!
 • Pogledaj na kalendar, prolaze dani, a meni se čini da je isto k’o lani. Nije isto, godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova! sretna Nova!
 • Dok čestitku čitaš ovu i godinu čekaš novu, iz mog srca primi želju i dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova i nek ti je Sretna godina Nova.
 • Neka vam novogodišnje jutro donese blagoslove mira, ljubavi i sreće, i toplinom neka ispuni vaša srca… Sretna Nova godina!
 • Kad ponoć odsvira ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka, jedna velika želja plovi: neka vam se ispune svi snovi!
 • Ovaj sat koji kuca, označava one sekunde koje se bliže i koje ti žele sretnu Novu najviše!
 • Želim ti mir u duši, sjaj u očima, osmijeh na licu, ljubav u srcu, sreću! Da ti svaka želja postane stvarnost, a svaki pokušaj uspijeh! Neka ti se u Novoj sve želje ispune, svaki pokušaj uspije, a svaka nada donese nešto što ćeš zapisati u srcu kao bajku! Sretna Nova!
 • Kad sat stane usred noći, ruku ti pružiti neću moći jer pisat ću poruku ovu: da ti želim sretnu Novu!

Sretna Nova godina!

Comments
 1. naida says:

  hvalla nek i vama donese sve najbolje ova nova godina sretna vam nova godina

 2. ajla says:

  sretna nova godina svima

 3. LIDIJA says:

  najviše volim novu godinuu,a baš bi volila da bude i snijega 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *