Dan zaljubljenih: Pjesme, poruke i SMS čestitke za Valentinovo

Dan zaljubljenih: Pjesme, poruke i SMS čestitke za Valentinovo

Valentinovo je dan zaljubljenih. Valentinovo je jedan od onih dana kad se kupuje najviše cvijeća. Svake godine za Valentinovo se pošalje i oko bilijun čestitki, a nešto više pošalje se jedino za Božić. Svake godine djevojke i žene širom svijeta na dan zaljubljenih dobiju zajedno oko 50 milijuna ruža.

>>VOLIM TE: NAJLJEPŠE LJUBAVNE SMS PORUKE

U Veronu, rodni grad Romea i Julije, svake godine za Valentinovo pristigne oko tisuću ljubavnih pisama za Juliju. Zanimljivo je da u Americi čak 15 posto čestitki za Valentinovo djevojke pošalju – same sebi.

>>Pjesme za Valentinovo
>>Besplatne elektronske čestitke za Valentinovo

Kako ne biste ostali bez inspiracije, evo nekih ideja za poruke, pjesme i SMS čestitke kojima ćete na taj dan razveseliti svoje voljene:

 • Ponekad je samo pogled uzrok bezbroj budnih noći, uzalud se ponekad moli – to je ljubav, to se voli! I kad oči suze vlaže i nevješto kad se laže ili kada tijelo boli – to je ljubav, to se voli!
 • Volim tebe i tebe hoću, o tebi sanjam i danju i noću, kao da si stigla iz neke priče jer svi moji snovi na tebe liče. Volim te!
 • Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve što ljudima treba, ljubav je potok što teče iz raja, a poljubac je putić što dva srca spaja. Sretno Valentinovo!
 • Krv u meni vri dok me gledaš ti. Tvoj osmijeh blag tako mi je drag, daj mi okom znak, hajdemo u mrak – da ti priznam sve, nemoj reći ne, jer ja želim te!
 • Sklopi oči plave, usne spusti svoje, otegni te ruke što ukršteno stoje. Poljubi me jednom, učini me robom, zagrli to tijelo što drhti pred tobom! Sretno Valentinovo!
 • Kad god ti se čini da sam daleko, kad god pomisliš da više ne mislim na tebe i da mi ništa ne značiš, ti pročitaj ovo: nasmij se i shvati koliko griješiš! Sretno Valentinovo!
 • Koliko zimi padne pahuljica, toliko ti ja šaljem pusica, al’ ne tako hladne i ledene, već vruće i medene! Volim te!
 • Pogledaj mjesec što na nebu putuje, sjeti se srca što za tobom luduje. Imam jednu želju, a ona je prosta – da si pored mene, bilo bi mi dosta! Sretno Valentinovo!
 • Večeras je jedna osoba sama i društvo joj pravi nebeska tama, večeras zvijezda sja samo za nju, večeras je tužna jer ti nisi tu! Volim te!
 • Kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj. Nek’ poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja i tiho ti šapne: Mislim na tebe ja! Sretno Valentinovo!
 • Kad nas tisuće kilometara razdvoje i kad najmanje misliš na mene, moje oči gledaju u daljinu i traže samo tebe. Volim te!
 • Ako te plašim – zovi 92, ako te palim – zovi 93, ako te povrijedim – zovi 94, ako me želis, samo me nazovi!
 • Sinoć sam dobio poruku od neba. Bogovi su se žalili da im je pobjegao najljepši anđeo. Ne brini, nisam te odao! Sretno Valentinovo!
 • Lezi i zamisli ruke moje kako klize niz tijelo tvoje. Stastvene poljupce tvoje od kojih drhti tijelo moje, krevet vruć sve do zore, to je lijek za nas dvoje! Volim te!
 • Doći će dan kad će sunce iz tvojih očiju sjati, kad će me toplina tvojih ruku zagrijati, kad ćeš mi život usnama natočiti, a do tada vrijedi čekati! Sretno Valentinovo!
 • Ti si još tu na usnama što gore, ti si tu gdje je srce moje, ti si tu, tečeš mi kroz vene, ti si u mom srcu iako nisi pored mene! Sretno Valentinovo!
 • Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i snivaj mene noći ove. Sretno Valentinovo!
 • Prestat ću te voljeti, prestat ću te gledati, prestat ću ti se diviti, kad prestanem živjeti. Volim te!
 • Tek kad anđeli postanu zli, kad svi oceani presuše, tad će srce prestati gorjeti i ja ću tebe prestati voljeti. Sretno Valentinovo!
 • Kad bi zrno pijeska bilo mjerilo za ljubav, sve pustinje svijeta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko te volim. Sretno Valentinovo!

MOŽDA ĆE VAS I OVO ZANIMATI:
>>LJUBAVNI TEST
>>IQ TEST
>>PSIHOLOGIJA LJUBAVI
>>AFRODIZIJACI: Prirodni afrodizijak iz hrane
>>WELLNESS VIKEND U VAŠEM DOMU: Eterična ulja i kupke 

Comments
 1. patro says:

  wow extra ja cu svojoj curi poslat Lezi i zamisli ruke moje kako klize niz tijelo tvoje. Stastvene poljupce tvoje od kojih drhti tijelo moje, krevet vruć sve do zore, to je lijek za nas dvoje! Volim te!

 2. tea says:

  Lijepe pjesmice, puno su mi pomogle da dečku pošaljem pjesmu. Jako mu se sviđa. Imam ja jednu..

  Duboko je more,
  a na dnu su školjke,
  zbog ljubavi đaci
  dobivaju dvojke…

 3. domi says:

  naljepše pjesme za valentinovo

 4. zaljubljenidany says:

  super su vam pjesmice stvarno pomažu za inspiraciju 😀

 5. šejlić says:

  ahhaha..najjači ste bgm !! ^^ :)))

 6. katarina says:

  moze li za mene jedna pesmica o ljubavi dvoje mladih XD 😀

 7. lara says:

  stvarno su najj!evo jedne: zašto pišem ovu pjesmu ne znam ni ja sama, ali znam da srce želi sanjariti o nama…

 8. sara says:

  super su vam pjesme :) pomogle su mi oko skole :)
  <3

 9. karlo says:

  pjesme su odlicne puno su mi pomogle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *