Sretan Uskrs: Uskrsne čestitke i SMS poruke

Sretan Uskrs: Uskrsne čestitke i SMS poruke

Uskrs je najveći blagdan kršćanstva, kojim se slavi uskrsnuće Isusa Krista. Običaj je da se na taj dan, uz bogatstvo uskrsnog stola, okupe članovi obitelji i u miru doma uživaju jedni uz druge.

Ako niste u prilici biti u blizini svojih najmilijih, a želite im uputiti čestitke iz srca, predlažemo neke od sljedećih uskrsnih poruka kojima ćete zasigurno razveseliti i njih, ali i sve one do kojih vam je stalo …

>>SMS poruke za Uskrs
>>Uskrsne SMS poruke i čestitke
>>E čestitke za Uskrs
>>Uskrsne elektronske čestitke
>>Sretan Uskrs – E čestitke

*Pisanica uskrsno je jaje, to je osmijeh što se srcem daje. A poruku ovu svatko od nas ima – sretan Uskrs, i ljubavi svima!

*U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustit’ nas neće. Sretan Uskrs!

*Zaviri u košaricu, tu ćeš naći pisanicu, mali zeko nju ti daje i čestitku šalje: Sretan Uskrs!

*Neka se pred tobom otvori put, neka vjetar uvijek bude iza tvojih leđa, neka te prati samo ljubav i sreća, i neka ti Bog bude zaštita najveća! Sretan Uskrs!

*Neka vam kuća u veselju blista: sretno vam uskrsnuće Krista! Kao praznik životnog začetka, ostale sreće i napretka!

*Trči zeko preko brda, gora, jer zna da tebe poljubiti mora. Ostavio zeko i mrkvu i kupus, samo da bi tebi poželio – sretan Uskrs!

*Sveto jaje uskršnjega jutra, što ti danas kuću krasi, neka ti donese svaku sreću i neka te od svake muke spasi. Sretan Uskrs!

*Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. To je molitva i blagoslov od Boga, da svatko još više voli bližnjega svoga! Sretan Uskrs!

*Jedan mali zeko svašta bi ti rek’o, al’ od silne želje stih mu je utek’o. Zato samo veli: Danas se veseli! Sretan Uskrs!

*Nedjeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte uskrsloga Krista, jer je on pobijedio smrt i uveo nas u rajski vrt. Sretan Uskrs!

*Neka ti radost uskrsnuća vrati vjeru u život, neka nestane zlo, a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac, a sreća vječni pratilac! Sretan Uskrs!

*Uskrs je molitva i blagoslov od Boga, da svatko još više voli bližnjega svoga! Sretan Uskrs!

MOŽDA ĆE VAS I OVO ZANIMATI:
>>USKRSNE PISANICE: Kako ukrasiti uskrsna jaja
>>SRETNI BLAGDANI: USKRS 2014. GODINE
>>DRŽAVNI PRAZNICI I BLAGDANI U HRVATSKOJ 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *